duminică, 15 mai 2011

PLANTELE, ARGILA SI MIEREA - IN SLUJBA FRUMUSETII DOAMNELOR


Marea Doamna Elena Nita Ibrian, spunea undeva ca la orice varsta, nu trebuie sa ne neglijam frumusetea. Si, in sprijinul acestei afirmatii aduce o serie de retete, bineinteles naturale, pe care sa le folosim pentru a avea un ten luminos, sanatos si frumos pana la cea mai inaintata varsta. Si daca ii privim pozele din ultima parte a vietii dansei, nu mai avem nicio indoiala ca se poate. Desigur ca hrana are un rol foarte important pentru a se obtine   aceasta frumusete. Desigur ca tot ceea ce facem, mancam, traim, isi pune amprenta pe fata noastra.
Recomanda, cu multa caldura folosirea argilei in diverse combinatii cu diverse sucuri de legume sau fructe in functie de tipul de ten. De asemenea recomanda cu multa convingere folosirea mierii naturale, in amestecuri cu alte produse.
Pornind de la aceste principii, eu folosesc cu multa placere o masca rosiatica pentru ca in compozitie pun si sucul de la o rosie bine coapta. Este o masca pentru toate tipurile de ten si este forte simpla dar cu efecte excelente. V-o recomand cu caldura!
MASCA DE ARGILA CU SUC DE ROSII

Ingrediente:
1-2 linguri de argila;
suc de rosii ( castraveti,   orz verde, ulei de masline extravirgin );
apa de izvor, de ploaie sau de zapada curata sau apa purificata.
Tehnologie:
Intr-un bol ceramic sau de sticla (in niciun caz metalic) se amesteca argila cu suc de rosii si putina apa, cu ajutorul unei spatule de lemn sau ceramica, pana la obtinerea unei paste de consistenta unei smantani mai groase.
Utilizare: 
Se aplica pe fata si decolteu, curatate bine in prealabil si se lasa sa actioneze 20 de minute, dupa care se indeparteaza cu ceai de musetel caldut.
Veti avea o piele neteda, catifelata si stralucitoare.
Ten luminos si viata implinita va doresc.
Cu drag,
Luciana



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu