tag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.comments2023-07-24T15:41:43.992+03:00DOAMNA ELENA NITA IBRIANMimi Walterhttp://www.blogger.com/profile/14109584692133927145noreply@blogger.comBlogger322125tag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-56814504967380796552021-08-09T23:51:07.349+03:002021-08-09T23:51:07.349+03:00Am argila achiziționată de la dl.ing. Bocan de 6 l...Am argila achiziționată de la dl.ing. Bocan de 6 luni , în ambalajul original . Se păstrează proprietățile daca voi face tratamentul acum , în august 2021 ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14827330477960250944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-30589068856486203112021-04-01T12:28:23.766+03:002021-04-01T12:28:23.766+03:00Nu s-a mai comentat demult, da, sunt produse minun...Nu s-a mai comentat demult, da, sunt produse minunate si trebuiesc promovate. Pacat ca nu sunt producatori sa asigure cantitati mari, astfel ca lumea sa descopere adevarata calitate. Chiar daca este mai scump, dar se justifica.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08853136563372010863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-33905378757363896882018-09-07T17:15:04.028+03:002018-09-07T17:15:04.028+03:00Mulțumesc :)Mulțumesc :)Tatianahttp://imprumut-intre-persoane-fizice.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-182425891208873282018-08-23T22:52:43.005+03:002018-08-23T22:52:43.005+03:00Mulțumesc :)Mulțumesc :)Irinahttp://imprumut-intre-persoane-fizice.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-72498297090060240112018-03-13T12:50:30.103+02:002018-03-13T12:50:30.103+02:00Cate linguri de mei trebuie consumate zilnic pentr...Cate linguri de mei trebuie consumate zilnic pentru vindecarea osteoporozei conform dr.Probst ?<br /> Am 42 de ani si am osteoporoza indusa de poliartrita reumatoida.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-63895744315873683852018-03-09T20:13:55.969+02:002018-03-09T20:13:55.969+02:00Foarte bun articolul. Multumesc.
RenateFoarte bun articolul. Multumesc.<br />RenateAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-324413251310457922018-02-23T15:28:44.476+02:002018-02-23T15:28:44.476+02:00Buna ziua,
Sunt putin derutata si sper sa gasesc u...Buna ziua,<br />Sunt putin derutata si sper sa gasesc un raspuns. <br />Am inteles cum e situatia cu graul, si faptul ca poate fi gasit la tarani.<br />Dar celelate cereale...quinoa, mei, hrisca, orez brun? <br />Locuiesc in Germania si momentan le folosim pe cele de la dm. Sunt in regula?<br />Multumesc anticipat pentru timpul acordat!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-75426410729243147982017-08-24T10:14:45.510+03:002017-08-24T10:14:45.510+03:00Eu cultiv agest grau in Romania. Am secerat prima ...Eu cultiv agest grau in Romania. Am secerat prima recolta. Este Einkorn. In Romania se spune Alac la orice forma de grau mai veche.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-32378274000190591552017-08-24T10:10:48.491+03:002017-08-24T10:10:48.491+03:00Buna ziua,
Eu cultiv Einkorn in Romania. In aceas...Buna ziua, <br />Eu cultiv Einkorn in Romania. In aceasta vara am secerat prima recolta. Este uimitor acest soi de grau. Are o vechime de peste 10.000 de ani si este prima forma cultivata de grau ( triticum monnococcum).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-82407116061704674552017-08-13T01:46:18.847+03:002017-08-13T01:46:18.847+03:00Alacul sau planta inger de 18 ori mai valoroasa de...Alacul sau planta inger de 18 ori mai valoroasa decit griu(cautati titlul pe net si informativa)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-33489128690167606522017-08-06T21:11:37.648+03:002017-08-06T21:11:37.648+03:00In Israel se cultiva de mult!!!Se cheama cosmin si...In Israel se cultiva de mult!!!Se cheama cosmin si faina lui se foloseste in patiserie.Este foarte gustoasa painea din faina naturala de alac cu nuci si mac!!!Angelica&Yohananhttps://www.blogger.com/profile/10130006516323523559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-89227071461087311772017-05-11T09:16:49.828+03:002017-05-11T09:16:49.828+03:00Foarte placut impresionata de retete,si de miracul...Foarte placut impresionata de retete,si de miraculoadele plante,multumesc de explicatii!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-73224458111890514472017-05-10T16:52:00.295+03:002017-05-10T16:52:00.295+03:00Buna ziua! Am încercat și eu turtitele de hrisca d...Buna ziua! Am încercat și eu turtitele de hrisca dar sunt foarte sfaramicioase...Și nu arata așa frumoase coapte ca în imagine...ale mele sunt cam aceeași culoare ca aluatul crud...Eu le-am făcut la cuptor...Așa sunt bune la gust dar nu pot pune nimic pe ele ca sunt sfaramicioase! Mulțumim pt toate informațiile prețioase! <br />AlinaAlinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-19515554249255297922017-03-18T09:51:23.532+02:002017-03-18T09:51:23.532+02:00Draga Mimi,
Turtitele astea grozave noi le ron...Draga Mimi,<br />Turtitele astea grozave noi le rontaim ca pe o delicatesa, fara a le schimba gustul adaugand sosuri, dar cu retinere sa nu ne spargem dintii :)). Pentru ca-mi ies foarte tari! Am lasat compozitia mai moale, le-am copt cu o oala cu apa sub tava( merge la biscuitii Cristelei si la paine) , i-am invelit in paturica..degeaba! Ma poti corecta, te rog?<br />Pentru paine,as dori sa pregatesc maia in casa- din ceea ce am citit , cam dificil , dar nu imposibil, insa neavand o moara pt a macina boabele de grau, crezi ca pot face faina din fulgi de grau sau secara, etc? Rasnita de cafea ar rezistra, oare, sa macine boabele, ca parca nu as face experimente cu ea:)!<br />Pentru ca sotul a trecut de la munca unde-si folosea mintea, la cea fizica, intr-o alta tara, i-am reintrodus mese cu carne, oua , plus combinatii nepotrivite intre alimente. Adori sa te intreb o mare prostie, dar, din dorinta de a micsora cantitatea de carne, pot adauga quinoa, ca garnitura?<br />Stiu ca si tu gatesti separat pentru ai tai, pregatesti carnea intr-un anumit fel ( eu o fierb in ideea ca mai iese sangele si poate, nu doar..., apoi o pun la cuptor; sau o congelez dupa ce o prepar, pentru pachetele sandwich sot )sau ma imbat cu apa rece?<br />Multumesc frumos!<br />Lia.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-8883407825590706152017-03-14T17:47:11.944+02:002017-03-14T17:47:11.944+02:00Draga Mimi,
Turtitele astea grozave noi le ron...Draga Mimi,<br />Turtitele astea grozave noi le rontaim ca pe o delicatesa, fara a le schimba gustul adaugand sosuri, dar cu retinere sa nu ne spargem dintii :)). Pentru ca-mi ies foarte tari! Am lasat compozitia mai moale, le-am copt cu o oala cu apa sub tava( merge la biscuitii Cristelei si la paine) , i-am invelit in paturica..degeaba! Ma poti corecta, te rog?<br />Pentru paine,as dori sa pregatesc maia in casa- din ceea ce am citit , cam dificil , dar nu imposibil, insa neavand o moara pt a macina boabele de grau, crezi ca pot face faina din fulgi de grau sau secara, etc? Rasnita de cafea ar rezistra, oare, sa macine boabele, ca parca nu as face experimente cu ea:)!<br />Pentru ca sotul a trecut de la munca unde-si folosea mintea, la cea fizica, intr-o alta tara, i-am reintrodus mese cu carne, oua , plus combinatii nepotrivite intre alimente. Adori sa te intreb o mare prostie, dar, din dorinta de a micsora cantitatea de carne, pot adauga quinoa, ca garnitura?<br />Stiu ca si tu gatesti separat pentru ai tai, gatesti carnea intr-un anumit fel ( eu o fierb in ideea ca mai iese sangele si poate, nu doar..., apoi o pun la cuptor; sau o congelez dupa ce o prepar, pentru pachetele sandwich sot )sau e pierdere de timp?<br />Multumiri multe! LiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-48716802479916141942016-09-15T16:30:15.100+03:002016-09-15T16:30:15.100+03:00Buna reteta! Astept cu interes sa continuati posta...Buna reteta! Astept cu interes sa continuati postarile. Multumesc! MihaelaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-79610713864135118412016-09-15T11:22:57.320+03:002016-09-15T11:22:57.320+03:00Multumiri pentru reteta, multe multumiri pentru pr...Multumiri pentru reteta, multe multumiri pentru promovarea muncii doamnei Elena Nita Ibrian. <br />MihaelaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-61574266548650036702016-08-23T17:05:11.100+03:002016-08-23T17:05:11.100+03:00Eu am gasit un site cu ierburi comestibile. Sunt f...Eu am gasit un site cu ierburi comestibile. Sunt foarte incantata ca am re/descoperit plante uitate. Iata link-ul: https://ierburiuitate.wordpress.com/Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01405786418812060024noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-49268593941089305502016-04-27T20:00:07.640+03:002016-04-27T20:00:07.640+03:00Super bun! Si eu pun varza murata in salate si in ...Super bun! Si eu pun varza murata in salate si in plus, sos de susan (tahina). Multumim, Mimi. Imbratisari cu drag!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05096050267124778069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-21449366836212000092016-04-27T15:32:27.406+03:002016-04-27T15:32:27.406+03:00Nu am CD, am numai cateva carti ca Word.doc.Nu am CD, am numai cateva carti ca Word.doc.Mimi Walterhttps://www.blogger.com/profile/14109584692133927145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-37947474788489876702016-04-27T13:52:43.825+03:002016-04-27T13:52:43.825+03:00Buna Mimi,
As dori si eu acele CD-uri de la domn...Buna Mimi, <br /><br />As dori si eu acele CD-uri de la domnul M.C. la adresa alina75s@yahoo.com<br /><br />Multumesc,<br />Alina Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-22703920739933513832016-03-30T22:03:54.331+03:002016-03-30T22:03:54.331+03:00Da, cea maro nu mai germineaza. Eu cumpar intotdea...Da, cea maro nu mai germineaza. Eu cumpar intotdeauna numai hrisca cruda (verzuie), desi daca este gatita, nu mai este asa de important!Mimi Walterhttps://www.blogger.com/profile/14109584692133927145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-42228938965937095172016-03-30T20:45:59.348+03:002016-03-30T20:45:59.348+03:00Cea maro e deja prefiarta, la retele gatite e la u...Cea maro e deja prefiarta, la retele gatite e la urma urmei egal de care folosim. La retetele din bucataria fara foc insa, se foloseste numai hrisca verzulie (cruda).Mimi Walterhttps://www.blogger.com/profile/14109584692133927145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-65254429728417894422016-03-30T20:44:55.501+03:002016-03-30T20:44:55.501+03:00Draga Gabriela,
Aluatul e bine sa fie mai moale....Draga Gabriela, <br /><br />Aluatul e bine sa fie mai moale. La 1 kg de hrisca, as pune 1 pachet de praf de copt.<br />Mult spor!<br />MimiMimi Walterhttps://www.blogger.com/profile/14109584692133927145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-90363329222014950512016-03-07T23:21:24.300+02:002016-03-07T23:21:24.300+02:00Hrișcă maro sau verde?Hrișcă maro sau verde?Silviahttps://www.blogger.com/profile/03555957803684997974noreply@blogger.com