tag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post6066848909300327621..comments2023-07-24T15:41:43.992+03:00Comments on DOAMNA ELENA NITA IBRIAN: Mic dejun deliciosMimi Walterhttp://www.blogger.com/profile/14109584692133927145noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-89227071461087311772017-05-11T09:16:49.828+03:002017-05-11T09:16:49.828+03:00Foarte placut impresionata de retete,si de miracul...Foarte placut impresionata de retete,si de miraculoadele plante,multumesc de explicatii!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-49486841509218745332012-06-07T10:03:36.291+03:002012-06-07T10:03:36.291+03:00oh, multumesc de primire, chiar vreau sa incerc di...oh, multumesc de primire, chiar vreau sa incerc din retetele d-nei Elena si sa fiu si o prezenta constanta pe blogul dvs., in limita timpului disponibil. Nu pot sa fiu constanta din anumite motive, dar ma stradui cat pot :Pstrumfa bucatarestehttps://www.blogger.com/profile/11559352798998685138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-46642728453778833262012-06-06T17:06:15.828+03:002012-06-06T17:06:15.828+03:00Bun venit printre noi Strumfitza care bucataresti ...Bun venit printre noi Strumfitza care bucataresti frumos. Te rugam sa ne incanti cu povesti despre doamna Elena si despre tine, chiar sa colaborezi cu noi daca iti face placere desigur.<br />Cu drag,<br />MiaMiahttps://www.blogger.com/profile/10894589571307552942noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-35001708115794861812012-06-06T16:26:35.857+03:002012-06-06T16:26:35.857+03:00Ma bucur sa ma alatur blogului dvs. Am ajuns aici ...Ma bucur sa ma alatur blogului dvs. Am ajuns aici cautand date despre d-na Elena si sunt fericita sa vad ca cineva a scris despre dansa.strumfa bucatarestehttps://www.blogger.com/profile/11559352798998685138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-41214106955031619212012-03-10T20:26:10.704+02:002012-03-10T20:26:10.704+02:00Deagele mele Irena si Mimi,
sunteti tare, tare dra...Deagele mele Irena si Mimi,<br />sunteti tare, tare dragute, ca de obicei. Eu m-am insiprat de la sotul meu care mi-a cerut mere rase cu biscuti cand a fost putin bolnavior, i-am facut vreo 3 castroane, caci numai asta cerea; am gustat si eu si mi s-au parut biscuitii cam dulci, iar merele tare bune, asa ca mi-am facut si mie sa pot manca pe saturate si cu mare bucurie.<br />Si eu am fost delasatoare, dar revin in forta cu vant bun de primavara in aripi,<br />Va strang in brate tare de tot,Miahttps://www.blogger.com/profile/10894589571307552942noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-2543471030170671132012-03-10T07:41:04.235+02:002012-03-10T07:41:04.235+02:00Ce dar frumos de primavara!! Multumesc mult de tot...Ce dar frumos de primavara!! Multumesc mult de tot, draga noastra Mia, Irena are maaaaaare dreptate, noi am fost toate putin cam delasatoare in ultimul timp....Mimi Walterhttps://www.blogger.com/profile/14109584692133927145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-89377687536924170642012-03-10T01:36:30.702+02:002012-03-10T01:36:30.702+02:00Buna reteta asta a ta. Eu mananc mar zdrobit in bl...Buna reteta asta a ta. Eu mananc mar zdrobit in blender, amestecat cu putina scortisoara si cateva migdale facute faina. O sa incerc si cu hrisca, pentru ca nu are cum sa fie rau. Ma bucur ca ai postat reteta asta, mai ales ca tare am fost lenesa in ultimul timp si am cam lipsit de pe blogul asta.Irenahttps://www.blogger.com/profile/03957220673679676267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-85732339128053005942012-03-09T15:36:31.990+02:002012-03-09T15:36:31.990+02:00Buna Tania,
multumim de vizita. Este bine ca nucil...Buna Tania,<br />multumim de vizita. Este bine ca nucile si semintele sa fie inmuiate mai inaite, dar avand in vedere ca eu am pus decat in jur de vreo 10 migdale, nu le-am mai inmuiat de data asta. E bine sa le inmuiem inainte asta sustin oamenii care mananca crud. Eu am redat cum am mancat eu, uneori le inmoi si schimb semintele, acum pun fl soarelui si dovleac caci nu mai am migdale.<br />Cu aceste migadle ale mele am avut o revelatie, eu pana acum cumparam migdale la punga ambalata la kilogram la un pret foarte bun. De curand am gasit un magazin bio cu preturi mai acceptabile si am incercat migdalele lor, bio si crude, scrie pe ele. Dublu ca pret. Mi s-au parut de un delicu nemaintalnit de mine si am mancat din ele cate o manauta in fiecare zi, mi-au tinut cam 3 luni un kilogram.<br />Din celelalte consumam cam un kilogram pe luna, inmuite, faceam lapte si tot felul de bilute.<br />Dar aceastea au fost o revelatie pt mine asa ca am decis sa nu le inmoi. Eu zic ca trebuie sa ne mai ascultam si sufletul, daca avem chef de 10 migdale neinmuite sa le mancam cu drag si voie buna.<br />Acum fiecare face cum doreste, cel mai important e sa ne fie bine.<br />Aveam si eu un borcan cu polen la raftul meu cu seminte si nu prea mancam, decat foarte rar cand imi aduceam aminte, dar acum am gasit o metoda buna de a-l consuma si trebuie sa merg sa imi mai iau alt borcan ca am ajuns la fundul sacului cu aceasta reteta.<br />Multumesc pentru comentariu si te mai asteptam pe la noi,<br />MiaMiahttps://www.blogger.com/profile/10894589571307552942noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5784297372465417408.post-79004809768034208482012-03-09T12:00:18.446+02:002012-03-09T12:00:18.446+02:00Foarte bun!Ce super e ideea de a pune si polen. As...Foarte bun!Ce super e ideea de a pune si polen. As adauga numai ca e de preferat ca nuci si seminte (ina afar celor germinate) sa fie sa fie inmuiate pentru aceasta reteta. Neinmuiate se digera mai greu, iar fructele foarte rapid si exista risc sa avem probleme cu digestie, gaze etc.Taniahttps://www.blogger.com/profile/14184442043611474909noreply@blogger.com