"Un tort frumos facut asa:
blat:
2 cani migdale macinate, 2 cani fulgi nuca de cocos macinati, 2
portocale, cateva curmale inmuiate ( vreo 7) si putin din apa in care au
fost inmuiate curmalele. totul mixat cu mixer cu lama S
am
facut cateva albinute mici, in ideea ca va fi Bienenstich tortul asta,
dar cum crema de seminte de floarea soarelui nu a iesit alba... ci
colorata de curmale, am pus si pudra de roscove ( carob )
intindem blatul frumos, cu mana, pe farfurie presarata cu fulgi de cocos.
si facem
crema
: o cana seminte floarea soarelui inmuiate peste noapte, 1 banana, 2
linguri carob, 1 baton vanilie, cateva curmale inmuiate, zeama de la o
jumatate de lamaie, putina apa de la curmale, cat e nevoie sa putem
mixa.
punem crema pe blat
si acum
glazura:
7 curmale inmuiate, 7 curmale uscate, f putina apa de la curmalele
inmuiate. mixam. mai punem apoi 2 linguri ulei de cocos ( topit pe
calorifer). gata glazura. amestecam in ea fulgi de migdale, cam o cana.